Stiri din Sibiu
Panica la primaria Copsa-Mica E-mail
Panica la primaria Copsa-Mica. Orice investitie a fost stopataPentru că Guvernul României a tăiat toate fondurile orientate către Copșa Mică, primăria face acum apel la Prefectură pentru ajutor.

Oraşul Copşa Mică şi-a fixat prin strategia de dezvoltare locală, adoptată în unanimitate de Consiliul Local, o serie de investiţii menite să creeze un mediu propice atragerii unor investitori care prin activităţile lor să contribuie la dezvoltarea oraşului iar pentru că bugetul local nu poate susţine doar din veniturile proprii investiţiile pe care consideră de urgenţă maximă, s-a apelat la o finanţare rambursabile pe termen lung (un contract tip linie de credit care expiră la 31.12.2011) autorizată de Comisia de Autorizare a Împrumuturilor Locale din Ministerul de Finanţe.

Citeste mai departe...
 
Targ de carte la Facultatea de Litere si Arte a ULBS E-mail
Agnita are echipa de mondialeFacultatea de Litere si Arte a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu organizeaza în perioada 14 - 16 martie 2011 o expozitie cu vânzare de carte în limbi de circulatie internationala (în principal engleza, dar si franceza si germana).

Citeste mai departe...
 
Elevii din Dumbraveni planteaza arbori, de Ziua Garzii Nationale de Mediu E-mail
Agnita are echipa de mondialeActiunea va avea loc vineri, 11 martie, în parcul central din localitatea Dumbraveni, judetul Sibiu, de la ora 10.30.

Elevii de la Liceul Teoretic din Dumbraveni vor participa, la sfârsitul acestei saptamâni, la o actiune de plantare de arbori ornamentali în parcul central din localitate, anunta reprezentantii Comisariatului Judetean Sibiu al Garzii Nationale de Mediu.

Citeste mai departe...
 
Boagiu a invitat investitorii sa investeasca in autostrada Sibiu-Pitesti E-mail
Agnita are echipa de mondiale Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a invitat investitorii din zona Golfului sa investeasca în constructia de autostrazi în România, referindu-se în special la Sibiu-Pitesti, transmite Mediafax. Aceasta a participat, marti, la o întâlnire cu delegatiile statelor din Consiliul de Cooperare al Golfului.

Citeste mai departe...
 
Agnita are echipa de mondiale E-mail
Agnita are echipa de mondialeÎntr-o Românie în care până și fotbalul european pare doar un vis îndepărtat, câțiva tineri din Agnita alături de profesorul lor, Stelian Sîrbu, reprezintă naționala României la campionatele europene și mondiale de korfball.

Korfaballul este un sport relativ nou ce își are rădăcinile în Olanda, iar acum se joacă în aproape 60 de țări din lume. O echipă de korfball este formată din opt jucători (patru băieţi şi patru fete), iar scopul jocului este să introducă mingea printr-un coş fixat la peste 3 metri înălţime, asemănător celui de la baschet, dar fără panou.

Citeste mai departe...
 
Sibienii vs Casa de asigurari: sibienii castiga E-mail
Sibienii vs Casa de asigurari: sibienii castigaCasa de asigurări de sănătate Sibiu a pierdut, în primă instanță, procesul cu sibienii care au contestat titlurile executorii emise anul trecut.

Cele aproximativ 40 de procese deschise la Judecătoria Sibiu își vor urma recursul la Tribunalul Sibiu.

Citeste mai departe...
 
ULBS: burse pentru studentii cu dizabilitati E-mail
ULBS: burse pentru studentii cu dizabilitatiUn nou proiect, la care participă şi Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS) şi care presupune facilitarea accesului persoanelor cu dizabilităţi la învăţământul superior, a fost lansat vineri, 4 martie, la Sibiu. Proiectul presupune selectarea a aproximativ 100 de viitori studenţi sau studenţi cu dizabilităţi, de la facultăţile din Sibiu, care vor fi introduşi într-un program integrat de aproximativ doi ani. Proiectul presupune, de asemenea şi acordatea unor burse de până la 800 de lei lunar, pe aproximativ aceeaşi perioadă.
Citeste mai departe...
 
Aproape 2000 de oameni au protestat Impotriva noului Cod al Muncii E-mail
Aproape 2000 de oameni au protestat Impotriva noului Cod al MunciiAproape 2000 de sibieni au ieşit, vineri după amiază, în stradă, la Sibiu, în faţa Instituţiei Prefectului, pentru a protesta împotriva schimbărilor propuse de Guvern actualului Cod al Muncii.

Protestul a început la ora 15.45 şi a durat o oră. O delegaţie, formată din lideri sindicali, au urcat în biroul prefectului pentru a înmâna acestuia lista nemulţumirilor. Un protest asemănător a avut loc şi la Mediaş, tot azi. Sindicaliştii intenţionează organizarea unei greve generale, pentru care încep strângerea semnăturilor de săptămâna viitoare.
Citeste mai departe...
 
Johannis, dorit premier de 6% dintre romani E-mail
DJohannis, dorit premier de 6% dintre romani6% dintre români cred că primarul Klaus Johannis ar trebui să fie următorul premier al României.

Acesta este unul din rezultatele studiului realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Statistică, în 18 februarie. La întrebarea deschisă "Cine ar trebui să fie următorul prim-ministru al României?" cei mai mulţi români nu au ştiut ce să răspundă (41%).
Citeste mai departe...
 
Dragobetele se sarbatoreste cinci zile, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac E-mail
Dragobetele se sarbatoreste cinci zile, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac Cuplurile ce doresc să petreacă sărbătoarea dragostei "la rece" au parte de o ofertă specială la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

Gazdele de la unicul hotel de acest fel din Europa de sud-est au pregătit multe surprize, muzică de calitate şi o atmosferă romantică.
Citeste mai departe...
 
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav