1,2 tone de alcool confiscate de politistii sibieni E-mail
1,2 tone de alcool confiscate Poliţiştii sibieni au confiscat băuturi alcolice în valoare de aproximativ 100.000 de lei, în urma unor percheziţii în municipiul Mediaş.

Una dintre percheziţii s-a efectuat într-o hală de construcţii, a unei societăţi comerciale, unde a fost identificat un autovehicul în care se aflau 1,2 tone alcool, de 96 la sută volum alcool, depozitat în doi recipienţi din plastic, disimulaţi cu porumb. Totodată, în hală au mai fost identificate 46 sticle de 1 litru tip pet. La punctul de lucru al societăţii comerciale au fost identificate alte 2.238 de sticle de 0,5 l şi 2 l tip pet, care conţineau băuturi spirtoase, cu concentraţie alcoolică cuprinsă între 22 la sută şi 30 la sută volum alcool, fără timbru de marcaj fiscal, societatea nedeclarînd autorităţii vamale produsele accizabile.
„Întreaga cantitate de alcool şi băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, fiind dispusă şi măsura confiscării autovehiculului de către reprezentanţii Gărzii Financiare Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Luciana Balteş.

Acţiunea poliţiştilor a privit verificarea deţinerii şi comercializării în mod ilegal de băuturi alcoolice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav