1 Decembrie electoral E-mail
1 Decembrie electoral Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei, departe de sibieni, la Timisoara, alaturi de liderul PNL Crin Antonescu, liderul PSD Mircea Geoana si de primarul de pe Bega, Gheorghe Ciuhandu. Deputatii si senatorii social-democrati si national-liberali in schimb, au sarbatorit 1 decembrie in judet. Raluca Turcan si Cornel Stirbet in schimb, s-au aflat ieri la Palatul Cotroceni, alaturi de presedintele Traian Basescu.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a fost prezent la ceremoniile de 1 decembrie, de la Timisoara, alaturi de candidatul PSD la prezidentiale, Mircea Geoana si de liderul PNL, Crin Antonescu. Johannis a luat parte la manifestarile desfasurate in orasul de pe bega si a semnat „Parteneriatul pentru Timisoara", insa nu a fost prezent si la mitingul electoral de dupa ceremonie. Primarul Sibiului a stat alaturi de liderii politici doar la manifestarile dedicate Zilei Nationale. „Le transmit toate cele bune, dar eu nu voi fi la miting. Ramane insa valabil ce am spus si aseara (n.r.-luni seara), ca suntem o echipa si putem scoate Romania din criza in care se afla", a declarat Johannis.

Cindrea a petrecut la Biertan

Daca la Timisoara oamenii politici ai momentului semnau intelegeri pentru viitorul Romaniei, la Sibiu, politicienii locali au sarbatorit 1 decembrie in mijlocul oamenilor. Liderul PSD, Ioan Cindrea, de exemplu, a participat la manifestarile locale si a asistat la depunerile de coroane de la monumentele inchinate eroilor neamului. Cindrea a mai participat aseara alaturi de vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Banciu si de echipa PSD Sibiu la un spectacol dedicat Zile Nationale si desfasurat in Biertan.

Scarbit de organizatorii ceremoniei

Senatorul PSD, Viorel Arcas a petrecut Ziua Natioanla in mijlocul mediesenilor si a asistat la ceremonia organizata de Primaria Medias. Politicianul s-a declarat revoltat de ceea ce a vazut. „De dimineata m-am scarbit la manifestarile astea si la tot ce a organizat Primaria Medias. In timpul ceremoniei, tocmai cand preotii oficiau slujba in memoria eroilor neamului, au venit cei de la PD-L Medias, cu un autobuz portocaliu, de unde se auzea imnul PD-L. Mai urma ca dupa aceea sa se mai auda si manele din acel autobuz. Practic au deranjat toata slujba. In loc sa ne unim, noi ne dezbinam din ce in ce mai tare. Nu se face asa ceva de ziua nationala!", a spus indignat Viorel Arcas.

Liberalii, aproape de sibieni

Deputatul liberalul Mircea Cazan a spus ca si-a petrecut Ziua Nationala in mijlocul romanilor, in judetu. „Am fost aproape de romani, de oamenii care au infaptuit Unirea, in Marginimea Sibiului, la Saliste", a spus liderul PNL Sibiu. Colega sa partid, in schimb, liberala Minerva Boitan, a declarat ca a petrecut sarbatoarea nationala la manifestarile organizate de Garnizoana Sibiu si de autoritatile locale. „Am fost la festivitatile organizate in centrul orasului, pe Nicolae Balcescu, la intonarea imnului national, la parada militara si la depunerea de coroane", a explicat liberala.

Cornel Stirbet si Raluca Turcan, la Cotroceni

Senatorul PD-L, Cornel Stirbet sustine ca ieri a participat la sedinta Consiliului Judetean si apoi la depunerea de coroane „De Ziua Natioanla am participat la sedinta exraordinara a CJ, iar apoi am fost la depunerea de coroane la monumente. Acum sunt in drum spre Bucuresti. Voi merge la Palatul Cotroceni, la ceremonie", spune Stirbet. Vicepresdintele democrat-liberal nu a luat singur parte la evenimentele organizate de 1 Decembrie de presedintie la Palatul Cotroceni, ci alaturi de colega sa Raluca Turcan.

Parteneriatul pentru Timisoara

Conform documentului, cele trei principii si obiectivele care stau la baza „Parteneriatului pentru Timisoara" sunt descentralizarea economica si financiara, depolitizarea administratiei publice, sustinerea tuturor proiectelor de importanta majora ale municipiului Timisoara. La Timisoara au mai fost prezenti si Liviu Dragnea, Ilie Sarbu, Marian Sarbu, Mihaela Geoana, Ioan Bazac, Cristian Diaconescu, Ecaterina Andronescu, Radu Stroe, Mircea Dinescu, Ovidiu Branzan si Cristian Busoi.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav