10000 de spectatori la Nightwish E-mail
10000 spectatori la Nightwish Organizatorii celei de-a treia ediţii Artmania aşteaptă 10.000 de spectatori la concertul de 100 de minute al trupei Nightwish, de sâmbătă, 18 iulie, din Piaţa Mare.

Un spectacol de zile mari îi aşteaptă pe fanii Nightwish în acest weekend. Organizatorii festivalului declară că trupa a adus la Sibiu un TIR plin cu echipamente. Producţia tehnică implică un set up de lumini special - 60 lumini inteligente (moving heads), 76 de lumini convenţionale: stroboscoape, flash-uri şi altele, 12 tipuri diferite de efecte pirotehnice şi 18 aruncătoare de flăcări. Nu este un concert recomandat urechilor sensibile, 90.000 de watti fiind pregătiţi de acţiune.


Trupa va interpreta ultimul album Dark Passion Play și piese renumite din discografia Nightwish. Albumul “Dark Passion Play” este apreciat de toate genurile de ascultători. Concertele de sâmbătă încep la ora 19:00 și se încheie la ora 24:00. Pe scenă vor urca Subscribe, Pain și Nightwish. Vineri, de la ora 19, vor concerta Tristania, urmaţi de My Dying Bride şi Opeth.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav