100000 de lei furati dintr~un bancomat din Medias E-mail
100000 lei furati ATM-ul se afla în incinta unei societăţi comerciale. Autorii furtului au reuşit să spargă bancomatul şi să extragă suma de 100.000 de lei. Poliţiştii medieşeni efectuează cercetări pentru stabilirea făptaşilor.

Furtul a avut loc în cursul nopţii de miercuri spre joi, poliţia minicipiului Mediaş fiind anunţată în jurul orei 8, de către administratorul societăţii unde era amplasat bancomatul. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), autorii au pătruns în societate prin forţarea sistemului de închidere a unei uşi metalice din spatele magazinului. Au tăiat firele sistemului de alarmă şi au spart bancomatul. „Prin forţarea uşii metalice a bancomatului, autorii au dislocat-o şi au sustras din interior casetele cu bani. Reprezentanţii băncii au comunicat un prejudiciu de aprox. 100.000 lei, bani aflaţi în bancomat.

 În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, a împrejurărilor comiterii faptei şi identificării autorilor”, spune purtătoarea de cuvânt a IPJS, Luciana Balteş.

Cazul nu este singular

Un alt bancomat a fost spart, tot la Mediaş, în luna ianuarie a anului trecut. Prejudiciul a fost, atunci, de 102.350 de lei. Autorii s-au folosit de un flex, abandonat la locul faptei, cu care au tăiat grilajul încăperii prin care se făcea alimentarea bancomatului, utilaj cu care au tăiat apoi şi uşa acestuia. ATM-ul se afla în incinta S.C.”Geromed” S.A.Mediaş.

Un alt bancomat a fost spart şi în Miercurea Sibiului. În septembrie 2008, hoţii au furat peste 35.000 de lei, de la un ATM situat în interorul unei agenţii loto. Tot atunci au fost furaţi şi 120 de lei din casieria agenţiei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav