121 de accidente rutiere grave au avut loc in judet, in 2010 E-mail
121 de accidente rutiere grave au avut loc in judet, in 2010 O statistisă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu arată că în anul care a trecut, pe drumurile din judeţ au avut loc 121 de accidente rutiere grave, cele mai multe dintre ele cauzate de viteza excesivă, în urma cărora 12 persoane au murit şi alte 59 au fost rănite grav.

Potrivit sursei citate mai sus, altă cauză care a dus la producerea de accidente rutiere grave în judeţ a fost indisciplina în trafic a pietonilor. Din cauza neatenţiei, 24 de astfel de accidente au avut loc, în urma cărora trei persoane au murit şi 21 au fost rănite grav.

Neacordarea de prioritate la vehicule a dus la producerea a 23 de accidente rutiere grave, soldate cu două persoane decedate şi 25 de răniţi grav.

Din cauza neacordării de prioritate pietonilor au avut loc 15 accidente rutiere grave, soldate cu trei persoane decedate şi alte 12 rănite grav.

Alte 15 accidente rutiere grave au avut loc din cauza conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice. Două persoane şi-au pierdut viaţa în astfel de evenimente şi alte 28 au suferit răni grave.

Pentru acest an, poliţiştii îşi propun intensificarea acţiunilor de control pe drumurile din judeţ.

„Poliţiştii rutieri sibieni au planificat activităţi preventive în vederea reducerii numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere. Acţiunile organizate şi desfăşurate de poliţiştii rutieri se vor axa pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav