128 de angajati vor fi disponibilizati in aceasta luna la Sibiu E-mail
128 angajati Datele prezentate de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) arată că cele mai multe persoane vor fi disponibilizate la CFR Marfă.

Îneputul primăverii nu va fi tocmai fericit pentru 128 de sibieni care, potrivit datelor oferite de AJOFMS, îşi vor pierde locul de muncă în luna martie. Cele mai multe persoane care vor rămâne fără serviciu vor fi de la CFR marfă, mai exact transporturi feroviare. “Am primit o notificare de la SNTFM CFR MARFĂ, pentru luna martie, pentru 66 persoane din judeţul Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFMS, Ovidiu Ogrean.

Alte două firme din judeţ au anunţat disponibilizări pentru această lună. Este vorba despre S.C. Tondach România, firmă care se ocupă cu fabricarea de produse ceramice. Reprezentanţii firmei au anunţat disponibilizarea a 58 de angajaţi şi “Întreţinere şi Reparaţii Vagoane” S.A., o firmă din Constanţa, care va renunţa la patru muncitori din Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav