13 raniti intr~un accident pe Valea Oltului E-mail
13 raniti 12 dintre ei sunt turişti slovaci. Autocarul care îi transporta a lovit un tir înmatriculat în Arad, care circula spre Sibiu. Patru răniţi au fost transportaţi la spitalul din Sibiu, trei slovaci şi un român, şoferul tirului. Cetăţenii slovaci au fost externaţi, şoferul tirului fiind, în prezent, sub supravegerea medicilor.

Accidentul s-a produs la kilometrul 202 al DN 7, în zona localităţii vâlcene Brezoi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, inspector Diana Smărăndoiu, citat de Mediafax, accidentul s-a produs după ce autocarul, în care se aflau 40 de cetăţeni slovaci, şi care se deplasa pe ruta Sibiu-Râmnicu Vâlcea, a lovit un tir înmatriculat în Arad, care circula spre Sibiu. În urma impactului au fost rănite 13 persoane, dintre care 12 cetăţeni slovaci şi şoferul tir-ului. Potrivit aceleiaşi surse, opt dintre victime, între care şi cei doi şoferi, au rămas încarcerate.

Patru dintre persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Raluca Puşcă, au fost internaţi trei slovaci, doi bărbaţi şi o femeie, şi şoferul tirului. „Cei trei slovaci au prezentat contuzii şi au fost externaţi în cursul dimineţii, după ce au fost investigaţi de medici şi au primit îngrijiri medicale. Şoferul tirului este lovit la cap, are un hematon epidural. În prezent, este internat la neurochirurgie, iar starea lui este stabilă”, a spus Raluca Puşcă.

Cele opt victime care au fost încarcerate au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

Din cauza accidentului, circulaţia pe Valea Oltului a fost întreruptă pe ambele sensuri timp de aproximativ patru ore.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav