14 februarie: Sibienii vor sa intreaca londonezii la karaoke E-mail
Sibienii vor sa intreaca londonezii la karaoke Multe microfoane, un ecran de 6x4 m, lumini şi un playlist incendiar: sibienii pot dovedi că sunt mai tari decât londonezii la cântat.

„Sibiu. Karaoke" vrea să scoată sibienii din case, în seara de Valentine's Day, în Piaţa Mică din centrul oraşului, şi nu oricum, ci să îi pună să îşi exerseze talentele de cântăreţi.

În aprilie 2009, în Londra, 13.500 de oameni au cântat împreună, timp de 4 minute, piesa „Hey Jude" a celor de la Beatles. Au avut nevoie de multe microfoane, un ecran, curaj şi bună dispoziţie ca să scrie istorie. Şi la Sibiu vor fi multe microfoane, un ecran de 6x4 m, lumini şi un playlist pe măsură. Mai este nevoie doar de public, mult public, care să cânte. „Sibiu. Karaoke", un eveniment marca Oldies Pub şi Hermannstadt Events, vă aşteaptă în 14 februarie, începând cu ora 19, în Piaţa Mică.

„Cu câteva camere video vom imortaliza tot spectacolul şi cu ajutorul Internetului vom face înconjurul lumii. Aşa că daţi tot ce aveţi mai bun ca să vadă o lume întreagă că sibienii ştiu să se distreze, ştiu să cânte împreună, ştiu să cinstească locul în care trăiesc şi eforturile pe care toţi cei implicaţi în producţia evenimentului le fac pentru ei", transmit organizatorii.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav