144 de locuri de parcare in Piata Garii E-mail
144 locuri de parcare Parcarea din Piaţa Gării este gata. Primăria anunţă că începând de marţi, 11 august, aceasta este deschisă pentru participanţii la trafic. Intrarea în parcare se face pe două căi, dinspre Gară şi dinspre strada Regele Ferdinand, iar ieşirea prin două puncte, către strada Regele Ferdinand şi către strada General Magheru.

Municipalitatea a decis ca parcarea pe cele 144 de locuri să fie gratuită. Dintre acestea, patru locuri sunt rezervate persoanelor cu handicap. Staţionarea este permisă pentru maximum 24 de ore. Parcarea a fost delimitată cu 130 de piloni şi semnalizată cu indicatoare.

Echipele Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei au finalizat marcarea a încă 50 de locuri pe strada Zaharia Boiu şi vor continua pe străzile Crişanei şi Felinarului, unde vor fi aproximativ 90 de locuri. Acestea se vor adăuga celor peste 5.000 de locuri pe care municipalitatea le administrează în prezent.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav