15 concurente la Miss Sibiu 2010 E-mail
15 concurente 15 sibience frumoase se vor aduna sâmbătă la Sala Thalia, pentru a concura la titlul de Miss Sibiu 2010. Concursul de frumuseţe, aflat la prima ediţie, se desfăşoară sâmbătă, 27 martie, de la ora 19, fiind organizat de Agenţia Sun Media din Sibiu. "Este un concurs tipic de miss. Fetele vor prezenta trei ţinute: casual, costume de baie şi cocteil", a spus Cristina Lăzărescu, directorul agenţiei. Pe lângă frumuseţe, fetele vor trebui să-şi demonstreze cunoştinţele şi talentul, la probele de cultură generală şi aptitudini.

Tinerele care au vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani sunt cuprinse în baza de date a agenţiei, pentru că, după cum a spus Cristina Lăzărescu "am încercat să aducem fete şi din afară, dar a fost foarte greu". Ele vor concura la titlul de Miss Sibiu 2010 şi la cel de Miss Popularitate, cele mai frumoase fete fiind alese de un juriu alcătuit din persoane publice.

Pe scena Sălii Thalia nu vor urca doar fetele frumoase, pentru că organizatorii concursului au pregătit şi un spectacol care să condimenteze seara de sâmbătă, oferit de violonistul Dan Bălăşoiu, de trupa de breakdance Suspect şi de Clubul de Dans Ritmic.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav