1500 de lei pentru cel mai bun sportiv din Sibiu E-mail
cel mai bun sportiv Andrei Muntean, gimnastul de la CSS Sibiu a fost ales cel mai bun sportiv la judeţului Sibiu la Gala Celor Mai Buni Sportivi care a avut loc la Biblioteca Astra, azi, de la ora 12:00.

Cu acest prilej au fost premiate şi elitele din Transilvania. Steliana Nistor, cel mai bun sportiv din 2008, a împărţit diplome şi cupe câştigătorilor. "Sunt foarte fericit că am obţinut locul întâi. Anul trecut am fost pe şapte în topul celor mai buni sportivi însă anul acesta am muncit mai mult, am luat locul doi la campionatele europene şi rezultatele s-au văzut. Sper ca la anul să câştig europenele şi să mă menţin tot pe poziţia întâi", a spus Andrei Muntean. Acesta este pregătit de profesoara Maria Roşian.

El a fost urmat de Elena Hila, de la CSM Sibiu şi Laurenţiu Nistor, gimnastică, tot de la CSS Sibiu. Comparativ cu anul trecut, premierea a fost modestă. Dacă primul loc a luat 2200 de lei în 2008, acum primul loc la sportivi olimpici a fost premiat numai cu 1500 de lei. La categoria sport neolimpic, Liana Pall, culturism, pregătită de Ioan Curtean şi Felicia Popa, de la CSS Şoimii a obţinut locul întâi, cu cel mai bun rezultat: campioană mondială şi europeană în 2009. "Sunt foarte fericită că am fost desemnată cel mai bun sportiv, spre că la anul să mă menţin pe poziţie. Obiectivul în 2010 este câştigarea aurului la Europene", a spus Liana Pall.

Acesta a fost recompensată cu suma de 1200 de lei. Ea a fost urmată de Teodora Tichindelean, karate, de la CS Ippon Mediaş, iar treapta a treia a fost ocupată de Atila Seprodi, la rachetomodele, de la Clubul Palatul Copiilor din Sibiu. CSU Atlassib Sibiu a fost aleasă cea mai bună echipă din Sibiu, urmată de popicarii de la CS Foresta Tălmaciu, echipa de volei CSM Sibiu, echipa de junioare volei CSŞ Sibiu şi CSU Voinţa Sibiu. Clasamentul sportivilor olimpici a fost completat de: Anca Şerb- CSM-CSS Sibiu (sărituri în apă), Daniel Natea şi Andrei Muntean- CSM-CSS Sibiu (judo), Maria Baca- CSM Sibiu (sărituri în apă), Vălean Purece- CSM Sibiu (judo), Maria Popovici- CSM Sibiu (sărituri în apă), Radu Ilioi- CSM Sibiu (călărie) şi Alexandra Ungur- CSM Sibiu (sărituri în apă). Clasamentul sportivilor neolimpici este completat de: Alin Lazurca- Puma Sibiu (taekwoodo), Florin Bărluţ- Hwarang Sibiu (karate), Horaţiu Neagoie- Musashi Dojo (karate, kumite), Paraschiva Feti- CSM Sibiu (box), Vladimir Geancu- CSU Sibiu (kata), Adrian Bibu- Puma Sibiu (taekwoondo), Daniel Relinski, Dorin Mitrache- CSU Sibiu (kata), Călin Ardelean- CSU Şoimii (kata) şi Andrei Roman- CSS Şoimii (culturism).

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav