1660 de controale ale politiei intr-o zi E-mail
1660 de cotroale ale politiei Poliţia sibiană a efectuat nu mai puţin de 1660 de controale, vineri, în tot judeţul, în cadrul unei ample acţiuni preventive. Au participat 241 de poliţişti, care au constatat 19 infracţiuni şi au aplicat 844 de sancţiuni contravenţionale.

La acţiune au participat poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor. Acţiunea a avut ca scop depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor de infracţiuni, a persoanelor urmărite, a persoanelor ce încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii sibieni au beneficiat şi de sprijinul a şase echipaje de poliţie rutieră din judeţele Alba, Braşov şi Mureş, care au acţionat cu aparatele radar din dotare.

Au fost reţinute 15 persoane pentru săvârşirea a 19 infracţiuni şi au fost aplicate 844 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe, anume 602, au fost sancţiuni pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii rutieri au verificat şi controlat 1300 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul alcooltest 154 conducători auto, şi au ridicat spre suspendare 25 de permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. Au fost legitimate 249 de persoane, din care 36 au fost conduse la sediul Poliţiei pentru verificări.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav