19 nou nascuti de Craciun E-mail
19 nou nascuti Moş Crăciun a fost unul bogat în acest an la maternitatea celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. 11 bebeluşi, 8 băieţei şi 3 fetiţe, au venit pe lume în noaptea de Ajun şi în ziua de Crăciun. "Primul născut este un băieţel, a venit pe lume la ora 00:40, are aproape 4 kilograme şi este perfect sănătos", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Moş Crăciun „bogat” şi la secţia de nou-născuţi a Spitalului Municipal Mediaş. 8 copii au văzut lumina zilei în Ajunul şi prima zi de Crăciun, toţi nou-născuţii fiind sănătoşi şi venind pe lume fără probleme foarte mari. De asemenea, copiii au înregistrat la naştere greutate normală şi nu au ridicat probleme deosebite în ceea ce priveşte îngrijirea specială.

Dintre cei 8, 5 sunt fetiţe, iar 3 sunt băieţi. Atât copii, cât şi părinţii lor sunt sănătoşi şi sunt aşteptaţi în această săptămână să revină la casele lor, alături de întreaga familie.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav