20 de copaci taiati pentru 60 de locuri de parcare E-mail
20 de copaci taiati După ce au stârnit revolta partenerilor din coaliţie, ca urmare a “atentării” la spaţiul verde al oraşului, reprezentanţii municipalităţii din Mediaş au “raportat” marţi, darea în folosinţă a 60 de locuri de parcare, amenajate de o parte şi de alta a străzii Clujului, din cartierul Gura Câmpului.

Lucrarea, începută cu mai mult de o jumătate de an în urmă, i-a pus pe jar pe membri marcanţi ai PSD Mediaş, în frunte cu senatorul Viorel Arcaş. Aceştia nu au fost de acord cu decizia executivului local de a defrişa aproape 20 de copaci de pe strada respectivă, pentru a mări numărul locurilor de parcare din oraş. În legătură cu acest subiect, viceprimarul Teodor Neamţu a declarat că “am decis să amenajăm stânga-dreapta strada Clujului, pentru a da posibilitatea posesorilor de autoturisme să-şi parcheze maşinile, fără a mai deranja traficul rutier din zonă”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav