20 de edituri la Targul National de Carte si Revista Religioasa de la Sibiu E-mail
targul de carte religioasa Corpul B al Bibliotecii Judeţene „Astra” va găzdui, începând de joi, 8 octombrie, până duminică, 11 octombrie, cea de a zecea ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă. Şi-au anunţat participarea 20 de edituri din mai multe oraşe din ţară.

Târgul va fi deschis joi, 8 octombrie, de la ora 13, cu un concert de toacă susţinut de un grup de copii din oraşul Victoria, îndrumaţi de pr. Smădu Nicolae. Va avea loc, apoi lansarea noului număr al revistei „Conştiinţa” şi a volumului „Pedeapsa neascultării” de Ion Lazăr, în prezenţa autorului. De la ora 18 va avea loc prezentarea Editurii Andreiana, odată cu lansarea volumelor „Documente şaguniene din Şcheii Braşovului” (3 volume) de Î.P.S. Dr. Laurenţiu Streza şi pr. Vasile Olteanu, cu participarea Î.P.S. Dr. Laurenţiu Streza, a pr.prof.univ.dr. Mircea Păcurariu şi pr.prof.univ.dr. Dumitru Abrudan. De la 18.30 este programată prezentarea volumului „Cuvinte la zile mari” a Mitropolitului Antonie Plămădeală.

Vineri, 9 octombrie, de la ora 17, vor avea loc alte patru lansărin de carte. Este vorba despre „Daruri din darurile primite” de pr. Teofil Părăian, „Anaforaua Sf. Vasile cel Mare” de conf.univ.dr. Ciprian Streza, „Tinerii şi ispita XXX”, de Cristian Şerban şi volumul „Acatiste” de Sandu Tudor. Invitat va fi Răzvan Codrescu.

Sâmbătă, 10 octombrie, programul va curprinde alte nouă lansări de carte. Vor fi lansate volumele „Filocalia pentru copii şi tineri” de Cristian Şerban, „7 zile, 7 convorbiri” a pr. Mihai Petian, „Colecţia Mărgăritarele Pustiei”, de monahul Ignatie, „Osana, Osana” de Traian Dorz, „Cuvinte de Aur”de pr. Iosif Trifa, „Viaţa Sfintei Filofteia de la Târnovo. Viaţa Sfântului Patriarh Eftimie de Târnovo”, „Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov cu sfintele moaşte la Bucureşti”, „Sfânta Cuvioasă Parascheva cu sfintele moaşte la Iaşi” şi „Reeducarea de la Aiud. Peisaj lăuntric”, de Demostene Andronescu. Programul conţine şi prezentarea volumului „2 milioane km în căutarea Adevărului”, de Klaus Kenneth, deschiderea unei expoziţii realizată de copiii grupei mari A de la Grădiniţa nr.38 din Sibiu, „Micul Prinţ, călător printre stele” şi o videoproiecţie a filmului pentru copii „Prinţesa cu haine de aur”.

Închiderea oficială a târgului va avea loc duminică, 11 octombrie, de la ora 17.

La târg vor participa 20 de edituri din Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Făgăraş, Craiova, Deva, Piteşti, Timişoara şi Cluj. Programul de vizitare va fi, în fiecare zi de târg, de la ora 10 la ora 20, iar duminică, de la ora 10 până la ora 19.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav