20 de spatii pentru afisele electorale E-mail
Afise electorale Primăria a stabilit 20 de locuri speciale pentru afişajul electoral. În afara acestora, partidele pot lipi afişe şi pe garduri sau clădiri, dar numai cu acordul scris al proprietarilor sau deţinătorilor spaţiului respectiv.

Afişajul electoral pe stâlpi, pe cofrete electrice, pe cutii regulatoare gaz, porţi şi alte locuri din domeniul public este interzis, iar amenda, conform hotărârii Consiliului Local, este între 50-70 lei pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice între 150-250 lei. Primarul Klaus Iohannis a declarat, joi, că încă nu au fost semnalate probleme electorale în oraş.

Cele 20 de locuri sunt pe B-dul Victoriei nr 2-4, Cazarma 90 - aleea care coboară spre Teatru Radu Stanca, str Smârdan nr. 5 (Guşteriţa), Piaţa Iancu de Hunedoara nr 3 (Turnişor), str. Macaralei nr 20 (Lazaret), şcoala Nr.1, latura spre strada Haţegului nr 8, strada Sibiel nr. 6, Luptei nr. 27, Piaţa Cluj nr. 1-3, Lungă nr. 74, Turnului, Piaţa Vasile Aaron - partea din faţă a halei agroalimentare, Piaţa Rahovei, Aleea Turnu Roşu (Hipodrom), Vasile Aaron - partea dinspre Semaforului, Ocnei nr 33 - latura dinspre Tg Fânului, B-dul Coposu la sensul giratoriu, Piaţa Gării nr. 8 şi pe Calea Dumbrăvii în staţie.

Cărţi de identitate pentru votanţi

Sibienii cărora le-a expirat buletinul sau de-abia îşi fac unul şi vor neapărat să voteze, vor avea la dispoziţie un program prelungit la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul primăriei. Persoanele domiciliate în municipiul Sibiu, dar şi comunele Cristian, Gura Râului, Marpod, Poplaca, Răşinari, Roşia, Slimnic, Şura Mare, Şelimbăr şi Vurpăr se pot prezenta la ghişeu pentru eliberarea cărţii de identitate şi a cărţii de identitate provizorii ca urmare a pierderii, expirării, furtului sau deteriorării (prioritate având cetăţenii cu drept la vot) după următorul program:

Luni şi miercuri:

orele 8.00 - 13.00 şi 14.00 – 18.30, preluări şi înmânări acte

orele 18.30 – 20.00, doar înmânări acte de identitate

Marţi, joi, vineri şi sâmbătă:

orele 8.00 – 13.00 şi 14.00 – 16.30, preluări şi înmânări de acte

16.30 – 20.00, doar înmânări de acte

Funcţionarii vor deservi cetăţenii atât sâmbătă 21 noiembrie, cât şi sâmbătă 5 decembrie, între orele 8 - 20, atât pentru eliberări, cât şi pentru depuneri de acte, iar în zilele de 22 noiembrie şi 6 decembrie, ghişeul Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Sibiu este deschis între orele 8 - 21, fără întrerupere, pentru eliberarea cărţilor de identitate către persoanele care au depus acte în săptămânile premergătoare.

Pentru a se asigura exercitarea dreptului la vot, în această perioadă sunt scurtate termenele de eliberare a actului de identitate. Astfel, toate cererile înregistrate în săptămâna premergătoare zilei de 22 noiembrie, respectiv 6 decembrie, vor fi soluţionate.

Contravaloarea actelor de identitate se poate achita, în zilele lucrătoare, la casieriile primăriei sau la orice oficiu poştal, iar în ziua de sâmbătă, 21 noiembrie, respectiv 5 decembrie, doar la oficiul poştal nr. 1 din Sibiu, strada Mitropoliei nr. 14, între orele 8 – 13.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav