25000 de sibieni datoreaza peste 15 milioane lei la buget E-mail
25000 de sibieni De–a lungul anului trecut, sibienii au achitat taxe şi impozite de aproximativ 82 milioane lei, cei care nu şi–au plătit dările riscă executarea silită.

Aproximativ 25.000 de sibieni nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale pe anul 2009 şi datorează Primăriei Municipiului Sibiu peste 15 milioane lei, iar în această sumă sunt incluse şi restanţele sibienilor din alţi ani, impozite şi taxe neplătite, spre exemplu, din 2007 sau 2008, ori chiar mai vechi. Potrivit legii, cei care refuză să-şi achite impozitele şi taxele locale primesc întâi o somaţie, după care serviciul din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu care se ocupă cu executările silite va începe toate demersurile legale pentru începerea procedurii de executare silită, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. Până în ultima zi a anului trecut, s-au încasat la bugetul local, din taxe şi impozite, peste 28 de milioane de lei de la sibieni şi peste 53 milioane lei de la firmele din municipiu.

Impozitele se pot plăti la ghişeele Primăriei dar şi la oficiile poştale. Ghişeele Direcţiei Fiscale din strada Samuel Brukenthal, nr. 2 sunt deschise de luni până joi între orele 8.00 şi 15.15, iar vineri între 8 şi 12.15, iar ghişeele din sediul Primăriei din Bulevardul Victoriei sunt deschise între orele 8.00 şi 15.00, de luni până joi, iar vineri între orele 8.00 şi 12.00.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav