3,4 milioane lei pentru ultimele exproprieri la centura E-mail
milioane pentru exproprieri Ultimele proprietăţi de pe tronsonul 1 al centurii vor putea fii expropriate, în curând. Luni, 14 septembrie, a fost publicat în Monitorul Oficial 617, hotărârea de guvern 1001, din 2 septembrie, pentru începerea exproprierilor proprietăţilor private, rămase pe tronsonul 1 al centurii ocolitoare a Sibiului, suma alocată fiind de 3.4 milioane lei.

“Expropriator este statul român, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. HG 1001 aprobă suma globală estimată de 3.400.000 lei, ca justă despăgubire, alocată de la bugetul de stat, prin bugetul MTI. Suma se virează de către MTI, în limitele anuale alocate prin bugetul de stat, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acesteia, într-un cont bancar deschis pe numele CNADN”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav