30 de spiridusi la Art Boutique E-mail
30 de spiridusi Turnul Sfatului va fi cucerit de 30 de spiriduşi de Moş Nicolae.

Moş Nicolae şi-a ales ajutoarele cu care va realiza cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.Toţi cei care îşi doresc un obiect unic, realizat cu pasiune, pot vizita Turnul Sfatului, transformat în perioada 4-6 decembrie în atelierul Moşului.

30 de zâne si spiriduşi din Bucureşti, Târgu-Jiu, Timişoara, Cluj, Sibiu şi nu numai, vă vor dezvălui secretele lor în cadrul expoziţiei Art Boutique. Împletituri unicat în culori vesele, săpunuri din morcovi, floarea soarelui sau din ulei de măsline, mărgele din lut modelate şi pictate manual, felicitări şi cutiuţe de bijuterii realizate de mânuţe harnice, sunt câteva dintre creaţiile care vă aşteaptă în spaţiul expoziţional din incinta Turnului Sfatului.

Pentru o partida de shopping de obiecte cu personalitate vizitatorii târgului vor trebui să achite doar taxa de acces în Turnul Sfatului în valoare de doi lei. Pe lângă plimbarea prin spaţiul expoziţional şi panorama Sibiului văzut de la înălţime, cei care vor trece pe la Art Boutique vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii constând în exponate.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav