30 din 54 au picat la Limba romana E-mail
Teza unica 54 de elevi de clasa a VII a şi a VIII a au susţinut, pe 28 mai, teza unică la Limba şi literatura română, în cadrul sesiunii speciale din semestrul al doilea. Dintre aceştia, 30 nu au obţinut nota de trecere în urma evaluării. Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu (IŞJS), cinci dintre ei au obţinut nota de trecere, nouă au luat nota 6, alţi doi au rezolvat destule subiecte pentru a obţine nota 7, trei dintre ai au ştiut de nota 8 şi cinci su luat nota 9. Nu a fost acordată nicio notă de 10.

Marţi a fost rândul matematicii 

57 de elevi din judeţul Sibiu au susţinut, marţi, teza cu subiect unic la matematică. Aceştia au avut de rezolvat varianta cu numărul 9, în urma extragerii la nivel naţional. A fost ultima probă pentru elevii de clasa a VII a. Următoarea va fi susţinută doar de elevii de clasa a VIII a, la istorie sau geografie, în funcţie de opţiuni şi va avea loc joi, 4 iunie, de la ora 12.

Elevul de clasa a VIII-a care a susţinit teza unică la Limba germană a luat nota 7. Doar unul din cei doi elevi de clasa a VIII a, care ar fi trebuit să susţină teza, a fost prezent la momentul desfăşurării tezei unice.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav