330 de litri de alcool confiscate de politistii sibieni E-mail
300 litri de alcool Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sibiu au confiscat 330 de litri de alcool, de la un agent economic din judeţul Vâlcea, care transporta marfa fără acte de provenineţă. Acesta va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Şoferul autovehicolului a fost oprit pe DN 7, pe raza localităţii Tălmaciu, în cadrul unei acţiuni a Inspectoratului de Poliţie Sibiu, împreună cu reprezentanţii Vămii Sibiu, privind combaterea şi prevenirea faptelor de evaziune fiscală cu produse accizabile.

„În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că autovehiculul aparţine unui agent comercial din judeţul Vâlcea şi transporta cantitatea de 330 litri alcool etilic (250 litri de 96 la sută volum alcool şi 80 litri de 95,5 la sută volum alcool), fără a deţine documente justificative de provenienţă. Valoarea alcoolului este de aproximativ 30.000 lei. S-a luat măsura indisponibilizării autovehiculului şi a cantităţii de 330 litri alcool”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, Luciana Balteş.

Cantitatea de alcool era îmbuteliată în pet-uri de 0,5 l şi 5 l, o parte din ele fiind etichetate cu date false de identificare, alcoolul fiind ascuns în spatele unor bidoane de 30 litri fără conţinut.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sibiu efectuează cercetări pentru a stabili provenienţa mărfurilor şi a valorii accizei aferente, estimată, până în prezent, la suma de 10.000 lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav