34 de terase s~au deschis pe centru E-mail
34 de terase Pe Nicolae Bălcescu, în Piaţa Mică sau în Piaţa Mare sunt deja amplasate 34 de terase, care, mai ales în zilele calde şi însorite, au deja mare căutare în rândul turiştilor, dar şi al sibienilor care vor să bea o cafea sau să ia masa.

Cei 34 de comercianţi, care au primit avize din partea Primăriei Sibiu pentru ocuparea domeniului public în luna mai, trebuie să respecte o serie de reguli privind suprafaţa pentru care au primit aprobare, mobilarea teraselor, exclusiv cu piese din lemn, fier şi pânză, fără materiale plastice, dar şi reguli referitoare la curăţenie. Potrivit regulamentului local privind funcţionarea teraselor sezoniere, perioada în care acestea pot funcţiona este din 15 mai şi până la jumătatea lunii octombrie. În afara acestui interval, Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat emite avize pentru minim două săptămâni. Taxa de ocupare a domeniului public este de 2 lei/metru pătrat/zi.

Doar anul trecut, Primăria a câştigat, de pe urma celor 46 de terase sezoniere care au funcţionat atunci, aproape 580.000 lei.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav