38 de utilaje de deszapezire pe drumuri E-mail
38 utilaje Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu au intervenit astăzi cu 38 de utilaje pentru deszăpezirea principalelor drumuri din judeţ şi a arterelor importante din municipiu, astfel că traficul se desfăşoară normal.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, nu s-au înregistrat probleme deosebite din cauza zăpezii, la primele ore după începerea ninsorii, dar meteorologii anunţă că va mai ninge.

Angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu au intervenit pe principalele artere rutiere cu 38 de utilaje, împrăştiind 150 de metri cubi de nisip şi peste o sută de tone de sare.

Potrivit reprezentanţilor secţiei, în întreg judeţul carosabilul este fără zăpadă, dar este umed.

În municipiul Sibiu, societatea care se ocupă de deszăpezire a început activitatea luni seară.

"În intervalul 22.30 - 06.00, maşinile de deszăpezire au efectuat 14 curse pe traseele principale, adică poduri, viaducte, trafic greu şi Drumul Naţional 1. În această dimineaţă, sunt şapte maşini pe teren şi deszăpezesc în principal aceste artere, urmând ca traseele secundare să fie deszăpezite ulterior", a declarat pentru Mediafax Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav