40000 de contoare verificate anual de Apa~Canal E-mail
40000 de contoare SC Apă Canal SA a achiziţionat un stand destinat verificării contoarelor care corespunde normelor metrologice actuale privind funcţionarea aparatelor de măsură a apei.

Printre avantajele oferite de nou echipament se află acurateţea măsurătorilor, numărul mare de contoare verificate, precum şi corelarea şi interpretarea digitală a tuturor parametrilor monitorizaţi: temperatura apei, densitatea şi volumul. "Standul este produs în Germania, de firma Symet, şi asigură verificarea contoarelor DN 15 - 40, din clasele de precizie A, B şi C. Normele metrologice de încadrare sunt conform ISO 4064 - 3, OIML R49 - 1/2005 şi EN 1434.

Eroarea maximă de măsurare a standului este de +/- 0,2 %, sub norma legală admisă, de +/- 0,5 %", se arată într-un comunicat de presă al copaniei, Capacitatea de verificare este de până la 40.000 de bucăţi pe an, în funcţie de diametrul şi clasa de precizie a aparatului. Standul a fost achiziţionat de "Apă Canal" SA Sibiu în cadrul Proiectului ISPA privind reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Sibiu, care se va încheia în acest an. Prin intermediul proiectului, a cărui valoare totală este de 37.588.000 de Euro, din care 68 % fonduri nerambursabile asigurate de Uniunea Europeană, iar 32 % din fonduri proprii "Apă Canal" şi împrumut BERD garantat de municipalitate, au fost modernizate Staţia de epurare, extinse reţelele de canal în Guşteriţa şi Turnişor, a fost acoperit necesarul de contorizare şi se lucrează la extinderea şi reabilitarea canalizării şi Uzinei de apă "Dumbrava".

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav