5 lei pe fiecare lucrare corectata la titularizare E-mail
5 lei pe fiecare lucrare corectata la titularizare Profesorii vor primi cinci lei pentru pentru fiecare lucrare corectată în cadrul examenului de titularizare. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 15 iulie.

Profesorii evaluatori, din învăţământul preuniversitar, având gradul didactic I sau II vor primi, pentru fiecare specialitate, cinci lei pe fiecare lucrare corectată. Acelaşi tarif este valabil şi pentru cel de al treilea profesor evaluator. Secretarul comisiei de evaluare va fi remunerat cu suma de 50 de lei, iar pentru elaborarea subiectelor şi a baremelor de evaluare, profesorii vor primi 50 de lei pentru fiecare disciplină de concurs.

În ceea ce priveşte membrii comisiei pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea concursului de titularizare, secretarul de comisie va fi salarizat cu 75 de lei, supraveghetorii vor primi 25 de lei pe zi, profesorii traducători vor fi salariaţi cu 30 de lei, iar informaticienii/analiştii programatori vor primi fiecare câte 1,20 lei pentru fiecare fişa operată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu (IŞJS), 1520 de persoane şi-au depus dosarele pentru a participa la examenul de titularizare, suplinire şi detaşare la cerere, pentru anul şcolar viitor. Raportul făcut public de aceeaşi instituţie, la începutul lunii iunie, cuprinde 1472 de locuri vacante în întreg judeţul, cu 48 mai puţine decât cererea. Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi în cazul numărului de locuri disponibile pentru postul de educatoare, unde au fost şi cele mai multe cereri. Conform aceleiaşi surse, în total au fost depuse 291 de dosare, faţă de 253, numărul total de locuri puse la dispoziţie de inspectorat.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav