500 de premise suspendate E-mail
permise suspendate Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au reuşit să adune timp de o lună peste 500 de permise de conducere. Mai mult de 70% dintre acestea au fost reţinute pentru depăşirile neregulamentare sau neacordare de prioritate.

Doar 73, au fost trimise spre anulare sau preschimbare.Serviciul Rutier a fost foarte productive în luna ianurie. Poliţiştii au suspendat aproximativ 521 de premise. Dintre acestea 289 aparţineau şoferilor care au executat depăşiri neregulamentare, iar 72 persoanelor care nu au acordat prioritate de trecere. În aceeaşi categorie a neregulilor intră şi 50 de persmise suspendate pentru nerespectarea culorii semforului sau 42 de persoane care nu au respectat regimul consumului de alcool în timp ce se afla la volan.

Alte 73 de pertmise au fost reținute pentru preschimbare şi anulare. Reprezentanţii Serviciului Rutier au reţinut în vederea suspendării şi 30 de premise pentru depăşirea vitezei regulamentare de circulaţie. În acelaşi timp au fost sancţionate 900 de persoane pentru nerespectarea vitezei legale. În ceea ce priveşte portul centurii de siguranţă, poliţia a acordat peste 2000 sancţiuni sau avertismente. În cadrul aceleiaşi campanii de siguranţă în trafic, au fost sancţionaţi în luna ianuarie şi 1300 de pietoni.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav