57 de romi angajati la bursa de vineri E-mail
57 de romi angajaţi la bursa de vineri Peste 300 de persoane au participat vineri la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă. Dintre acestea, 57 de romi au fost angajaţi pe loc.

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă a strâns, în cele patru locaţii ale bursei, 373 de vizitatori (173 la Sibiu, 80 la Mediaş, 32 la Avrig şi 58 la Agnita). Dintre aceştia, 97 de persoane au fost selectate în vederea încadrării (42 la Sibiu, 17 la Mediaş, 13 la Avrig şi 25 la Agnita), iar alte 57 persoane au fost încadrate pe loc. 24 dintre ele au fost angajaţi ca muncitori necalificaţi la întreţinere drumuri, alţi 19 ca muncitori necalificaţi în confecţii, opt ambalatori, trei agenţi asigurări, două femei de serviciu şi un agent pază.
Cei 22 de agenţi economici participanţi au pus la dispoziţie 255 locuri de muncă. La Sibiu, opt firme au oferit 155 locuri de muncă, la Mediaş patru agenţi economici alte 47 de locuri de muncă, la Avrig, patru angajatori au oferit 23 posturi, iar în Agnita, şase agenţi economici au pus la dispoziţia participanţilor 30 de locuri de muncă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav