63,55 la suta promovabilitate la BAC E-mail
63 la suta promovabilitate la BAC O singură elevă are media 10 * Anul trecut, promovabilitatea înaintea soluţionării contestaţiilor a fost de 65,37 la sută *

63,55 la sută din cei care s-au prezentat la examenul de Bacalaureat din acest an au fost declaraţi promovaţi. La prima sesiune a BAC-ului s-au înscris 4.195 de candidaţi, din care 3.866, respectiv 92,16 la sută, au intrat în sălile de examen. Rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului din acest an au fost publicate în premieră în ediţia online de ieri a cotidianului TRIBUNA.

Aproape 4 din 10 elevi au picat

Dintre elevii care au susţinut examenele, 2.457 au fost declaraţi admişi, procentul de promovabilitate fiind de 63,55 la sută, înaintea soluţionării contestaţiilor. 36,45 la sută din elevii examinaţi au picat, 1122 cu medii mai mici de 5 şi 287 cu medii cuprinse între 5 şi 5,99, media minimă pentru a fi declarat admis fiind 6. Anul trecut, promovabiltatea înaintea soluţionării contestaţiilor a fost de 65,37 la sută.

Un singur 10

597 dintre cei care au promovat BAC-ul au medii cuprinse între 6 şi 6,99, 673 au între 7 şi 7,99, 711 au medii cuprinse între 8 şi 8,99, 475 au între 9 şi 9,99 şi o singură elevă are media 10. Este vorba despre Alexandra Dragomir de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr".

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav