6500 de sibieni ajutati sa se angajeze de catre AJOFM E-mail
6500 sibieni Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu a intermediat angajarea a 6.500 de persoane, în cursul anului 2009, prin programul propriu de ocupare a forţei de muncă. "În această perioadă, cele mai bune rezultate au fost obţinute prin intermediul serviciilor de mediere a muncii, reuşindu-se încadrarea a 4.135 persoane. O altă măsură de succes în anul 2009 a reprezentat-o acordarea serviciilor de informare şi consiliere profesională. Prin această măsură au fost încadraţi 409 şomeri", arată un comunicat al agenţiei.

Pe lângă acestea, prin intermediul burselor locurilor de muncă organizate în anul 2009 (generală, pentru persoane de etnie romă, pentru studenţi, pentru persoanele cu dizabilităţi și tineri postinstituţionalizaţi, pentru absolvenţi, pentru persoane peste 45 de ani şi burse la cerere în diverse domenii de activitate) şi-au găsit un loc de muncă 542 persoane, mai arată agenţia.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav