7 elevi confirmati cu gripa porcina 7 scoli inchise in Sibiu E-mail
7 elevi cu gripa Şapte şcoli din Sibiu îşi vor suspenda cursurile până vineri, 4 decembrie, după ce şapte elevi au fost diagnosticaţi cu gripă porcină. Aceştia provin de la şcoli şi licee diferite din oraş şi se află sub supraveghere medicală. Pe perioada suspendării cursurilor, va avea loc dezinfecţia claselor.

Cursurile vor fi suspendate, pentru perioada 2-4 decembrie, la Colegiul Naţional Pedagogic „Andrei Şaguna”, clasa a XI-a B, Şcoala Generală cu Clasele I-VIII „Regina Maria”, clasa a VIII-a B, Colegiul Tehnic de Industrie Aliemntară „Terezianum”, clasa a XIII-a D, Grupul Şcolar Economic Sibiu, clasa a X-a B, Colegiul Naţional Samuel Brukenthal, clasa a VIII- a C, Colegiul Naţional „Octavian Goga” Clasa I-a E şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, clasa a XI-a B.

Cazurile de gripă porcină au fost depistate la un elev de 7 ani, trei elevi de 17 ani, doi de 14 ani şi unul de 19 ani. Aceştia se află sub supravegherea medicului şi urmează tratament. Medicii vor avea, de asemena, în atenţie, şi persoanele care au intrat în contact cu cei şapte elevi depistaţi cu A H1N1.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav