71 de participanti la X~Cup E-mail
71 de participanti A doua etapă a campionatului X-Cup, care a avut loc în acest weekend la Sibiu, a reunit din nou entuziaşti ai sporturilor alternative din toată ţara. Încurajaţi de un public numeros, e drept destul de tânăr, 71 de competitori, skateboarderi, BMX-eri sau mountainbikeri, s-au luptat pentru medalii.

Primele bătălii de trick-uri s-au dat vineri, la cupola din parcul Sub Arini, unde au fost amenajate elemente speciale pentru skateboarding şi BMX. Premiul cel mare la skateboarding a revenit lui “Tinerică”, anume Florin Cucuruzac, din Bucureşti. Locul doi a revenit lui Daniel Bărbulescu din Timişoara, iar locul trei unui sibian, Mihail Adolf.

Dintre BMX-eri, cel mai bun şi “nebun” a fost sibianul Cosmin Comăniciu, urmat de Hitter Robert, din Baia Mare, şi de Flavius Lăcătuşu, Sibiu. Cele mai impresionante trick-uri au fost “tailwhip-ul” lui Flavius şi 180 barspin-ul lui Robert, ambele la setul de 9 trepte.

Sambata, X-Cup s-a mutat în dirtpark-ul din Dumbrava. La BMX, locul I a fost ocupat de localnicul Johnny Marian, urmat pe podium de Ovidiu Manişor din Sibiu şi Eugen Lazăr din Oradea. Cel mai bun trick al zilei a fost un "360 barspin", executat de Alin Moldovan, din Baia Mare .

La mountainbike competitia a fost mult mai stransă, cu un duel între David Ghiţă din Braşov şi Ciprian Fusle din Sibiu. Acesta din urmă a reuşit să câştige “aurul”, locul trei revenind lui Paul Dragoman din Sibiu. Radu Ghioş din Brasov a aterizat pe trail-urile mari un 360 şi a primit distincţia best-trick pentru ziua în curs.

Deoarece scopul X-Cup este de a promova sportul alternativ în rândul celor mici, a fost organizat şi un concurs pentru juniori, clasa “Dino”, câştigat fără drept de apel de sibianul Benny de 13 ani. Organizatorii au premiat şi prestaţia singurelor domnişoare din concurs, Andra din Bucureşti, la skate, şi Noemi din Târgu Mureş, la mountainbike dirtjumping.

X-Cup este organizat de Asociaţia Club Sportiv BMX, susţinut de primări Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi de Royal BMX.

REZULTATE ZIUA 1 - VINERI - PARCUL SUBARINI

Castigatori BMX STREET

Locul 1 - Comaniciu Cosmin - Sibiu

Locul 2 - Hitter Robert - Baia Mare

Locul 3 - Lacatusu Flavius - Sibiu

Castigatori Skateboard

Locul 1 - Cucuruzac Florin (Tinerica) - Bucuresti

Locul 2 - Daniel Barbulescu (Danut) - Timisoara

Locul 3 - Mihail Adolf - Sibiu

REZULTATE ZIUA 2 - SAMBATA - DIRT PARK DUMBRAVA

Castigatori MTB:

Locul 1 - Ciprian Fusle - Sibiu

Locul 2 - David Ghita - Brasov

Locul 3 - Paul Dragoman – Sibiu

Best Trick MTB - Radu Ghios - Brasov

Castigatori BMX:

Locul 1 - Johnny Marian - Sibiu

Locul 2 - Ovidiu Manisor - Sibiu

Locul 3 - Eugen Lazar - Oradea

Best Trick BMX - Alin Moldovan - Baia Mare

Castigatori clasa DINO (copii):

Locul 1 - Benny - Sibiu

Locul 2 - Darius Zamfir - Sibiu

Locul 3 - Martin Vallmen - Sibiu

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav