A dat mita pentru a scapa de dosar penal E-mail
A dat mita pentru a scapa de dosar penal Un conducător auto a oferit unui agent de poliţie 150 de euro mită pentru a nu i se întocmi dosar penal, fiind surprins conducând un microbuz cu o remorcă neînmatriculată.

Bărbatul a fost prins în cadrul acţiunilor de control ce au avut loc la sfârşitul săptămânii, desfăşurate de Biroul de Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, pe DJ 106 Sibiu Agnita. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Sibiu, bărbatul a fost oprit la intersecţia DJ 106 Sibiu – Agnita cu D.C. Caşolţ. Acesta conducea un microbuz de tip transport persoane, care tracta o remorcă. „În urma verificării modului de înmatriculare a microbuzului şi a remorcii s-a stabilit că remorca nu era înmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat pe remorcă aparţinea microbuzului”, spun repezentanţii poliţiei. Pentru a scăpa de dosar penal, şoferul a oferit poliţistului 150 de euro mită. „Ofiţerul a raportat evenimentul comenzii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. În urma sesizării a fost realizată prinderea în flagrant a conducătorului auto”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Adela Negoi.
În prezent, cercetările sunt continuate de către Parchetul de lângă Tribunalul Sibiu, împotriva conducătorului auto, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită şi de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, pentru punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care tractează o remorcă neînmatriculată.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav