A doua zi de bac E-mail
A doua zi de BAC Emoţiile bacalaureatului continuă şi astăzi, pentru peste 2000 de elevi programaţi pentru marţi, la proba orală la Limba şi literatura română. Prima zi a adus multe note de nouă şi de zece, un elev picat şi 24 de absenţi.

Bilanţul primei zile de bacalaureat este unul foarte bun, judecând după notele obţinute de elevii sibieni la proba orală la Limba şi literatura română. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, peste 1000 de elevi, din întreg judeţul, au primit note de 9 şi 10, la prima probă. Alţi 383 au primit note între 8 şi 8,99, 340 au primit note între 7 şi 7,99. Puţin peste 200 au obţinut note între 6 şi 6,99 şi 59 au luat note între 5 şi 5,99. Un singur elev a fost picat şi alţi 24 au absentat.

Elevii vor intra şi marţi în sălile de clasă pentru a susţine proba obligatorie la Limba şi literatura română. La Sibiu, numărul celor care ar trebui să susţină proba astăzi depăşeşte 2000.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav