A fost relansat Programul Fermierul E-mail
Relansat programul Fermierul Agricultorii din Sibiu pot accesa, din nou, prin Programul Fermierul, credite pentru a-şi dezvolta afacerile. Săptămâna trecută, ministrul agriculturii Ilie Sârbu a semnat ordinul 475/2009 privind modificarea Ordinului nr. 102/2009 pentru aprobarea tipurilor de investiţii şi a plafoanelor maxime ale creditelor ce se acordă în anul 2009.
 Au fost aprobate tipurile de investiţii care nu beneficiază de finanţare din fonduri europene, iar plafoanele maxime de creditare acordate vor fi diferenţiate, în funcţie de capacitatea de exploatare a solicitantului. Aceasta va fi stabilită prin verificări efectuate de o comisie de specialişti din cadrul MAPDR constituită prin ordin de ministru.

Ordinul prevede şi noi măsuri în cadrul Programului Fermierul. Astfel, beneficiarii măsurii de investiţii 121 „Modernizarea exploataţiilor agricole” din cadrul Programului naţional de dezvoltare rurală, care au proiecte declarate eligibile in sesiunea noiembrie-decembrie 2008, dar care nu au fost selectate pentru finanţare din lipsă de fonduri, pot obţine un credit cu dobânda de 5 la sută. În plus, Programul Fermierul permite acordarea de credite cu dobândă subvenţionată atât pentru prima populare a fermelor de animale, cât şi pentru cei care au deja fermele în exploatare şi doresc să se dezvolte prin achiziţionarea de animale cu valoare genetică ridicată.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav