Accident in zona discotecii Extaz E-mail
accident extaz Doi sibieni au ajuns la spital în dimineaţa zilei de joi, 6 august, în urma unui accident. Impactul a avut loc între două maşini, una dintre ele fiind proiectată într-o autoutilitară.

Potrivit inspectorului Bogdan Maxim, în accident au fost implicate trei maşini, iar vinovat de acident se face şoferul unui autoturism de teren care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. „Conducătorul unui autoturism de teren se deplasa dinspre Sibiu spre Tălmaciu şi nu a adaptat viteza de deplasare în curba spre dreapta şi, în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sensul celălalt de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară.”, a spus Bogdan Maxim.

Atât şoferul Opelului, din Boiţa, cât şi cel al maşinii de teren, din Tălmaciu, au ajuns la spital cu răni grave. „Unul dintre pacienţi, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Boiţa, a suferit o fractură de femur şi o fractură de gleznă, precum şi o contuzie de coloană cervicală, iar celălalt, în vârstă de 34 de ani, din Tălmaciu, prezintă un traumatism cranio-cerebral deschis. Cei doi pacienţi sunt stabili hemodinamic şi rămân sub supraveghere medicală”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, Raluca Puşcă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav