Actualii titani ai sahului se intrec pe banii ROMGAZ-ului E-mail
Titanii SahuluiCea de-a treia ediţie a concursului internaţional de şah “Turneul Regilor” , desfăşurată sub egida Romgaz, se va desfăşura în acest an, în aceeaşi locaţie, la Bazna, în perioada 13-25 iunie.
   Spre deosebire de precedentele două întreceri, în care protagonişti au fost gloriile “sportului minţii” din anii ’80-’90, la ediţia din acest an participă doar campioni actuali de primă linie, în frunte cu românul Liviu-Dieter Nisipeanu (foto), campion European în 2005 şi numărul 50 mondial cu un coefficient Elo de 2675. Ceilalţi competitori prezenţi la Hotelul Expro din Bazna sunt Teimour Radjabov (Azerbaidjan, locul 5 în lume), Vassily Ivanchuk (Ucraina, locul 12 mondial), Alexei Şirov (Spania, locul 13), Boris Gelfand (Israel, locul 15) şi Gat Kamsky (SUA, locul 24).
   Deschiderea turneului, unul de categorie XX (cu o medie Elo a concurenţilor de 2729) şi care poate schimba ierarhia mondială a şahului, va avea loc sâmbătă la ora 10.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav