Adapostul pentru caini din Sibiu blocat de Guvernul Boc E-mail
Adapostul de caini blocat Decizia Guvernului Boc de a interzice efectuarea de angajări în cadrul administraţiilor locale face, deocamdată, aproape imposibilă punerea în funcţiune a adăpostului pentru câini, ridicat în zona Dealului Guşteriţa, din Sibiu.

"Mai avem o problemă legată de branşarea la energia electrică, ceea ce cred că va fi rezolvat în cursul acestui an. Dar toate posturile sunt blocate. O să încercăm să rezolvăm această situaţie prin detaşarea altor persoane pe aceste funcţii. Sper să dăm în funcţiune adăpostul pentru câini în cursul acestui an sau la începutul celui viitor", spune primarul Klaus Johannis. În urma investiţiei de peste un milion de lei, a fost ridicată o clădire cu regim de înălţime parter, cu hol de acces, sală de chirurgie - eutanasiere, grup sanitar cu vestiar şi duşuri pentru femei şi, separat, pentru bărbaţi, depozit de hrană pentru câini, sală de mese pentru personal şi sală de adopţii. Pe terenul amplasat în dealul Guşteriţa s-a îngrădit o suprafaţă de aproximativ 3.010 mp unde s-au amenajat o parcare cu şapte locuri, un număr de 50 de padocuri, garduri care delimitează accesul adăpostului, precum şi curtea de alergare. Fiecare padoc este amenajat pentru un număr de patru câini, iar fiecare câine va avea o cuşcă individuală.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav