Adio strada Rusciorului E-mail
Adio strada Rusciorului Dacă până acum şoferii puteau circula, de bine de rău, pe strada Rusciorului, de joi, 23 iulie, aceasta va fi închisă traficului în totalitate. În cel mai bun caz, aceasta va fi redeschisă de-abia în primăvară.

Strada Rusciorului a intrat în reabilitare în luna mai, pentru refacerea reţelelor de utilităţi şi a carosabilului. Lucrarea este executată de Energie Termică Sibiu, valoarea fiind de peste 2 milioane euro. Până acum, constructorul a executat lucrările la reţeaua de apă şi canalizare. Din 23 iulie, societatea începe lucrările de săpătură generală. În paralel, societatea de gaz îşi va coborî reţeaua proprie, iar companiile de telefonie, internet şi cablu trebuie să îşi îngroape cablurile care sunt, acum, pe stâlpi.

„Municipalitatea roagă participanţii la trafic să respecte semnele de circulaţie şi să dea dovadă de înţelegere, ocolind pe cât posibil zona străzii Rusciorului pentru a nu crea, astfel, blocaje în trafic”, anunţă reprezentanţii primăriei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav