Adrian Besoiu conduce Cadastrul E-mail
Adrian Besoiu conduce Cadastrul Incepand de ieri, Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara are un nou director. Social-democratul Adrian Besoiu a fost investit in functia de director al institutiei, in locul lui Ioan Aleman.
Adrian Besoiu a fost investit in functie de Gheorghe Dumitrascu, reprezentant al Agentiei Nationale de Cadastru

Consilierul judetean Adrian Besoiu a fost investit, ieri, in functia de director al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in cadrul unei ceremonii oficiale. La eveniment au participat Gheorghe Dumitrascu, din partea Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, subprefectul Florin Orlatan si reprezentanti ai unor institutii deconcentrate din Sibiu, precum Gheorghe Suditu - directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Cornel Langa - directorul Agentiei pentru Compensari in Domeniul Agriculturii si Ioan Bota - directorul Vamii Sibiu. Adrian Besoiu l-a inlocuit pe Ioan Aleman, care a ocupat functia de director la Cadastru in ultimii cinci ani.

Profesionalism

Cu o vasta experienta in management, Adrian Besoiu preia carma Cadastrului plin de speranta si cu planuri mari pentru viitor. „Am patru concepte legate de serviciile publice si vreau sa le punem in practica alaturi de subordonatii mei. In primul rand, profesionalism si exigenta. Apoi solicitudine si promptitudine. Urmeaza munca in echipa si solidarizarea profesionala. Daca ne ghidam dupa aceste concepte, ne vom face treaba asa cum trebuie", spune Adrian Besoiu. Noul director are in subordine 82 de angajati, atat din cadrul Oficiului sibian, cat si din cadrul celor patru birouri teritoriale.

Schimbare incerta

Daca in privinta postului de director lucrurile sunt clare, incerta ramane numirea unui nou registrator-sef. Acest post a fost ocupat pana acum de Simona Contiu, insa surse neoficiale sustin ca ar fi fost eliberata din functie si inlocuita. Postul ar reveni, se pare, democrat-liberalilor. Liderii PDL insa, sustin ca nu stiu nimic. „Nu stiu exact daca se vor face ceva schimbari acolo. Nu e nimic clar inca. Vom vedea", a declarat deputatul Cornel Stirbet.

Cariera de succes

Adrian Besoiu a lucrat in domeniul vamal timp de 17 ani. Ani la rand a condus diferite firme cu capital privat, dintre care mai cunoscuta ar fi SC Imparatul Romanilor SA. In toata aceasta perioada a acumulat o vasta experienta manageriala. Adrian Besoiu este absolvent al Facultatii de Drept Economic si Administrativ din Sibiu, pe care a terminat-o in anul 1979. Din 2008, Adrian Besoiu este consilier judetean, ales pe listele Partidului Social Democrat. Are 54 de ani si este necasatorit.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav