AIESEC organizeaza Satul global in Piaca Mare E-mail
global village Tineri din Nigeria, India, Turcia sau Bangladesh se vor afla sâmbătă, 17 octombrie, în Piaţa Mare a oraşului, pentru a participa la târgul internaţional „Global village/Satul global”, organizat de AIESEC Sibiu, pentru a marca cei 10 ani de existenţă ai organizaţiei.

Târgul va avea loc între orele 17-20. Tineri din mai multe ţări ale lumii vor expune produse culturale şi tradiţionale specifice ţării şi culturii din care provin. „Străinii prezenţi la Global Village îşi împărtăşesc experienţa şi valorile proprii, astfel încât cei prezenţi vor avea oportunitatea să cunoască alte culturi, dacă nu au putut să viziteze aceste ţări.

Prin mâncarea tradiţională, cântecele autohtone şi dansurile specifice aceşti străini aduc mai aproape de participanţi tot ceea ce ţara lor are de oferit. În acest mod, ceilalţi vor deveni mai toleranţi faţă de oamenii din alte culturi şi vor putea interacţiona indiferent de rasă, naţionalitate, religie sau sex”, spune, din partea AIESEC Sibiu, Magdalena Neamţu.

Evenimentul este organizat pentrua marca cei 10 ani de existenţă ai organizaţiei studenţeşti AIESEC Sibiu, înfiinţată în anul 1999, la iniţiativa unui grup de studenţi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav