AJOFM infiinteaza Clubul Somerilor la Sibiu E-mail
AJOFM infiinteaza Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) va inaugura la Sibiu, la sfârşitul acestei săptămâni, Clubul Şomerilor. Persoanele fără un loc de muncă vor primi consiliere şi sprijin în căutarea unui loc de muncă.

Clubul persoanelor fără un loc de muncă vine în ajutorul şomerilor cu şedinţe de consiliere şi informaţii privind piaţa muncii. Potrivit directorului coordonator adjunct al AJOFMS, Gabriela Teodorescu, infiinţarea clubului este necesară în condiţiile numărului tot mai crescut de şomeri.

„Acest club vine ca o nouă cerinţă şi o readaptare a activităilor noastre la afluxul mare de şomeri care este, acum, pe piaţă, în sensul că în acest club se vor oferi servicii de informare şi consiliere. Se va face o primă mediere pe locurile de muncă vacante, se va acorda cosultanţă tuturor celor care caută un loc de muncă şi doresc să îşi înceapă o afacere. Bineînţeles, vom oferi informaţii elementare, care le deţinem şi noi şi sunt prevăzute în lege şi, în general, vom încerca să îi ajutăm să îşi caute un loc de muncă. În acest club vor învăţa, prin consilierea de grup pe care o vom organiza, tehnici şi metode a căutării unui loc de muncă”, spune Gabriela Teodorescu.

Clubul va fi deschis oriceărei persoane, fie că se află în evidenţele agenţiei sau nu.

Inaugurarea clubului va avea loc vineri, 21 august, la ora 11. Clubul va avea sediul pe strada 9 Mai, la numărul 16.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav