AJOFM interesata de satisfactia clientilor sai E-mail
AJOFM Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu va demara o campanie de analiză a satisfacţiei clienţilor, atât persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi agenţi economici din judeţ.

Obiectivul îl reprezintă îmbunătăţirea serviciilor oferite de către AJOFM clienţilor săi actuali sau potenţiali, în conformitate cu procedurile de certificare a calităţii serviciilor oferite. Campania va începe în 11 ianuarie şi se va finaliza la sfârşitul acestei luni. În acest sens vor fi elaborate două tipuri de chestionare, unul pentru şomeri şi celălalt pentru angajatori, şi vor conţine întrebări care vizează modul de organizare a activităţii agenţiei, dar şi felul în care este perceput personalul implicat direct în relaţiile cu publicul.

„Chestionarele vor fi aplicate la nivelul tuturor agenţiilor din judeţ. Într-un an de zile îmi propun să îmbunătăţesc activitatea instituţiei”, a declarat Ioan Hămbăşan, directorul coordonator al AJOFM Sibiu. Acesta a mai precizat că la sfârşitul anului vor fi distribuite din nou aceste chestionare, iar în urma analizei va fi observat gradul în care s-a reuşit îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii, dar şi domeniile care necesită intervenţii.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav