Alegeri si lupte in PNL Sibiu E-mail
lupte pnl Biroul Politic Municipal Sibiu al PNL se întruneşte sâmbătă, începând cu ora 11, la Fundaţia Româno - Germană de pe strada Turismului, pentru alegerea conducerii organizaţiei. Deocamdată, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Sibiu este viceprimarul Virgil Popa, actual preşedinte al acestui for. Pe lângă funcţia de preşedinte, sâmbătă vor fi aleşi şi cei şapte vicepreşedinţi, cei 11 membri ai Biroului Politic Municipal şi cei 7 supleanţi, conform statutului.

Întrebat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă dacă intenţionează să candideze în 2010 pentru funcţia de primar, viceprimarul Virgil Popa a declarat că "Este bine ca PNL să aibă un candidat pentru Primăria municipiului Sibiu, dar acest lucru se va stabili la momentul potrivit. Este mult prea devreme acum să avansăm nume". Nici la întrebarea referitoare la sprijinul acordat unuia dintre candidaţii la şefia organizaţiei judeţene (n. n Mircea Cazan şi Nicolae Neagu), Popa nu a dat un răspuns tranşant: "Eu sunt de partea Partidului Naţional Liberal". Prezent la conferinţa de presă, deputatul Mircea Cazan a declarat că nu doreşte ca PNL să importe lideri de la alte formaţiuni politice şi nici ca PD - L să se extindă în PNL sau invers: "PNL trebuie să rămână principalul partid de dreapta din România, care să se adreseze clasei de mijloc. În PNL nu e loc pentru baroni locali".

Cazan dă şah la Neagu

Cazan a prezentat şi câteva motive pentru care crede că în 24 aprilie, la alegerile de la filiala judeţeană, delegaţii ar trebui să-i acorde votul: "Am creat un brand în România, am sprijinit proiectul Iohannis, am obţinut cel mai bun scor pe care l-a avut vreodată PNL Sibiu. I-am chemat alături de mine pe toţi liberalii, inclusiv pe Eugen Mitea, care de un an de zile nu îmi răspunde la telefon şi care am înţeles că e în echipa contracandidatului meu, Nicolae Neagu". Deputatul liberal îl acuză pe colegul său de partid, Nicolae Neagu, că face presiuni asupra unor primari şi viceprimari şi că se foloseşte de unii primari PD - L pentru a-i convinge pe delegaţii PNL la conferinţa judeţeană să-l voteze: "Am auzit că domnul Neagu merge la primarii PD - L pe care îi ştie de când activa în acel partid şi îi roagă să-i convingă pe cei care vin la conferinţa judeţeană PNL, să-l voteze. Am să vă dau doar un exemplu, acela al primarului din Cristian".

Contactat telefonic, primarul comunei Cristian, Ioan Seuchea infirmă acuzaţia liderului liberal: "Nu l-am văzut pe domnul Nicolae Neagu de mai bine de un an de zile şi nu am vorbit nici la telefon cui dumnealui. Domnul Cazan ar face bine să nu mai vorbească ceea ce nu e adevărat". La rândul său, Nicolae Neagu infirmă afirmaţiile lui Cazan: "I-am tratat mereu - şi când eram senator - la fel pe toţi primarii, indiferent de culoarea politică. Am promovat proiecte din judeţ, iar când mergeam să discut cu oamenii despre problemele lor, nu îmi uitam notiţele pe masă, aşa cum li s-a întâmplat unora. E adevărat, am vorbit cu primari, dar doar cu cei din PNL, pe tema unei strategii ample pentru partid. Ceea ce susţine domnul Cazan e fals şi vreau să pun afirmaţiile sale pe seama unei exprimări nefericite. În strategia elaborată de mine e inclus şi deputatul Cazan, nu l-a dat nimeni la o parte, vreau să muncim cu toţii pentru PNL. Până una alta, candidatura mea pentru preşedinţia filialei nu e una oficială, nu văd de ce domnul Cazan abordează astfel de tactică. mi s-ar fi părut normal să mă invite şi pe mine la conferinţa de presă, pentru a lămuri lucrurile. În fond, sunt unul dintre vicepreşedinţii partidului".

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav