Alex Filip si Bogdan Iancu la Sibiu Rally Show E-mail
Alex Filip la Sibiu Rally Show Grupa A la Sibiu Rally Show va fi deschisă de Alex Filip şi Bogdan Iancu.

Competiţia începe sâmbătă, pe pista de rally cross din cartierul Ştrand, de la ora 10:30. „Sibiu Rally Show este ultima competiţie din acest sezon pentru noi, dar şi pentru modelul Citroen C2 R2 cu care am terminat anul acesta pe locul secund la grupa A. Anul viitor vom concura, tot la grupa A, cu modelul C2 R2 Max. Tocmai de aceea mi-ar plăcea să câştigăm ultima cursă la care vom participa cu modelul Citroen C2 R2”, a spus Alex Filip.

Bogdan Iancu, copilotul lui Alex Filip va fi înlocuit cu alte persoane în competiţia de rally. „Regulamentul show-ului de la Sibiu permite înlocuirea copilotului cu alte persoane. Tocmai de aceea, la ultima competiţie din acest an, voi ceda locul meu pe scaunul din dreapta unor reprezentanţi ai sponsorilor noştri.

Este modul ideal de a le arăta care sunt senzaţiile într-o maşina de curse”, a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79. Cei doi piloţi ai fost susţinuţi în anul 2009 de către: Orange Romania, Citroen România, Michelin, Computerland, Radcom, Coza Advertising, Cefin, Converse şi Colina Motors.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav