Alexandra Petria a intrat in primele 30 de concurente la Miss Model of the World 2009 E-mail
primele 30 Miss Model of the World, editia a XXI-a, concurs internaţional de frumuseţe, evaluat pe locul al 4-lea în lume, şi-a desemnat câştigătoarele.
Locul I, Franţa, locul II, Turcia şi locul III, Ucraina. Sibianca Alexandra Delia Petria a reprezentat cu succes România, intrând în finala concursului în topul 30 al celor mai apreciate modele. Timp de trei săptămâni, modelele au urmat un program intensiv de pregătire pentru marea finală din 26 noiembrie. Decizia juriului format din 40 de persoane a fost una dificilă, având în vedere nivelul ridicat de competitivitate al concurentelor.

Alexandra Delia Petria, model al agenţiei 4IMAGE (www.4image.ro), din Sibiu, studentă la Facultatea de Medicină „Victor Papilian” în anul III, a primit propunerea organizatorilor de a lucra în Hong Kong pe o durată de 5 ani în domeniul modellingului. Pe lângă această propunere Alexandra a fost invitată la alte concursuri internaţionale din Turcia, Kenia, Italia, Republica Dominicana şi Serbia. „Mă simt foarte onorată că am avut ocazia să reprezint România la acest concurs internaţional. A fost o experienţă de neuitat. Mi-a plăcut în mod deosebit atmosfera de la concurs, lucrurile nu au fost la fel de tensionate cum se obişnuieste de obicei la astfel de concursuri internaţionale. Am legat multe prietenii în toată lumea, în special cu candidatele din ţările latine, care s-au dovedit a fi printre cele mai prietenoase, dar şi vecina noastră reprezentantă a Ungariei" a declarat Alexandra Delia Petria.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav