Alte 6 strazi cu sens unic E-mail
Alte 6 strazi cu sens unic Încă şase străzi din zona centrală a Sibiului vor avea regim de circulaţie cu sens unic. Potrivit informaţiilor oferite de primăria municipiului Sibiu, scopul este fluidizarea traficului, în contextul creării de noi spaţii de parcare.

Astfel, începând de joi, 18 iunie, pe strada Zaharia Boiu, pe tronsonul dintre strada Justiţiei şi strada Rennes, se va circula în sistem de sens unic, dinspre strada Justiţiei spre Rennes. De asemenea, pe strada Av. Ilie Măcelaru se instituie, de la aceeaşi dată, sensul unic, dinspre Bulevardul Victoriei spre strada Emil Cioran.
Pe străzile Izvorului, Berăriei, Dobrun, Lucian Blaga se vor institui sensuri unice din data de 22 iunie astfel: pe strada Izvorului se va circula în regim de sens unic dinspre strada Hermann Oberth spre str. Independenţei, iar pe strada Lucian Blaga se va circula în sistem de sens unic pe tronsonul dintre strada Independenţei şi strada Berăriei, dinspre strada Independenţei spre strada Berăriei. Pe celălalt tronson al străzii se va circula pe dublu sens.

Tot din 22 iunie, pe strada Berăriei se va circula numai dinspre strada Revoluţiei spre Bulevardul Corneliu Coposu, iar pe strada Dobrun se va circula dinspre strada Berăriei înspre strada Constantin Noica.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav