Amendati pentru munca la negru E-mail
Amendati pentru munca la negru Alţi 11 angajatori din judeţul Sibiu au fost amendaţi pentru că practicau muncă fără forme legale. Amenzile acordate de inspectorii muncii depăşesc 10.000 de lei.
Controalele au fost efectuate la nivelul întregului judeţ, în special în localităţile Sibiu, Mediaş, Avrig şi Cisnădie. Rezultatele nu au fost tocmai bune. Au fost controlate 90 de societăţi şi au fost găsiţi 11 angajatori care practicau muncă fără forme legale. Amenzile aplicate acestora ajung la valoarea totală de 18.000 lei. Au fost depistate 12 persoane care nu aveau nici o formă de angajare, din care trei femei.

Pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legislaţiei muncii în domeniul relaţiilor de muncă, în cursul lunii iunie 2009 au fost efectuate un număr de 233 controale. Au fost dispuse 809 măsuri şi au fost aplicate 200 de sancţiuni contravenţionale, din care 32 amenzi în valoare totală de 80.500 lei şi 168 avertismente angajatorilor la care s-au constatat abateri de la prevederile legale.

Concedieri colective

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu (ITMS), în luna iunie, un număr de nouă angajatori şi-au anunţat intenţia de a efectua concedieri colective. 573 de salariaţi îşi pot pierde locul de muncă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav