Andreas Lettenbichler cel mai bun Romaniac în 2009 E-mail
andreas lettenbichler Cel mai dificil raliu hard enduro din lume şi-a desemnat câştigătorii. Debutabtul Andreas Lettenbichler este cel care a câştigat ediţia de anul acesta la Red Bull Romaniacs, fiind urmat de Chris Birch şi Cyril Despres.

Câştigătorul este unul dintre debutanţii ediţiei. Riderul BMW este de formaţie pilot de trial şi aceasta este cel mai important titlu din cariera sa. Anterior Lettenbichler a concurat la Erzberg Rodeo, unde s-a clasat pe lodul al doilea, în 2006 şi este campion de trial al Germaniei şi Austriei. „După ce, în 2008, victoria de la Red Bull Romaniacs i-a aparţinut tot unui pilot de trial, atunci fiind vorba de Grahtam Jarvis, putem spune că pietrele din Carpaţi pot fi cucerite mai uşor de trialişti decât de endurişti sau de piloţi de rally-raid, cum este cazul lui Cyril Despres”, spun organizatorii. Germanul a reuşit să se impună în faţa lui Chris Birch şi Cyril Despres, devansânu-i cu peste 40 de minute.

Mani Gyenes, cel mai bine clasat pilot român

După patru zile de hard enduro, Mani a terminat pe locul doi, la clasa Expert Single, consemnând cea mai bună clasare a unui rider român la Red Bull Romaniacs. Pilotul sătmărean este şi singurul rider care a concurat la toate cele şase ediţii ale celui mai dificil raliu hard enduro din lume. Anterior, a mai urcat pe podium alături de Laszlo Olah, când au câştigat categoria Expert Team în 2005 şi 2006.

Tip Til Team, pe locul opt la Hobby

La Hobby au existat patru echipe formate din piloţi români şi una mixtă româno-austriacă în care a concurat prima româncă de la Red Bull Romaniacs. Cea mai bine clasată echipă a fost cea formată din Paul Frăţilă şi Călin Răducu care au terminat pe locul patru.

Pe locul doi, în topul echipelor româneşti de la Red Bull Romaniacs, clasa Hobby, se situează TipTil Team. Echipa formată din Dani Oţil şi Krisztian Nagy ocupă, în clasamentul general de la Hobby, locul 8, iar Dani Oţil este primul om de media din România care termină aceast hard enduro rally. Pentru ediţia din 2010, cei doi şi-au propus un top trei şi Martin

Pe locul trei, în topul echipelor româneşti de la Hobby Red Bull Romaniacs, se află team-ul din Deva, format din Paul Grecu şi Cristian Harpa, ei au ocupat în clasamentul general locul 9.

Prima româncă de la RBR a terminat pe 18

La doar 19 ani, Sorina Sandu este prima româncă care s-a înscris şi a terminat cel mai dificil raliu hard enduro din lume. Originară din Petroşani, Sorina a făcut echipă la Red Bull Romaniacs cu austriaca Daniela Pexa şi a reuşit să claseze team-ul Cofain 699 al 18-lea la clasa Hobby, chiar dacă la finiş nu a ajuns decât ea. Daniela nu a mai putut concura din cauza fracturării unui deget de la mâna dreaptă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav