Angajatii din sistemul sanitar in concediu fara plata la sfarsitul lunii E-mail
Concediu fara plata Reprezentanţii sindicatului Sanitas au hotărât, împreună cu managerii de spitale din judeţ, acordarea a trei zile de concediu fără plată, la sfârşitul lunii noiembrie, potrivit prevederilor Legii 329/2009.

Potrivit preşedintelui Sanitas Sibiu, Dan Pirnoiu, angajaţii sistemului medical vor intra în concediu fără plată la sfârşitul lunii acesteia, în zilele de 26, 27 şi 30 noiembrie. În aceste trei zile, asistenţa medicală va fi asigurată în regim de sărbători legale. „Vor fi asigurate urgenţele, iar în ambulatoriul de specialitate, în Policlinică, nu se va lucra. Pe secţii se va lucra ca în zilele de sărbătoare, prin asigurarea continuităţii în asistenţă medicală prin sistem de gardă”, a declarat Pirnoiu. „Am luat această măsură pentru că oricum lucrăm cu deficit de personal. Astfel, pacientul nu o să aibă de suferit”, a mai adăugat acesta.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, începând de luni, 16 noiembrie, spitalele şi unităţile sanitare din sistemul sanitar, indiferent de modul de finanţare, au obligaţia de a diminua cheltuielile de personal cu 15,5 la sută lunar, până la sfârşitul anului. „Fondurile economisite, prin diminuarea salariilor, vor fi folosite în cadrul unităţilor medicale pentru achiziţia de medicamente şi materiale sanitare, necesare în tratamentul pacienţilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav